Pozycje wymienione w tym menu są sprzedawane "ALA carte", co umożliwia stworzenie własnego bufetu lub uzupełnienie własnych pozycji. Należy pamiętać, że "ALA carte" oznacza, że każda taca jest sprzedawana oddzielnie. Artykuły takie jak artykuły papiernicze, naczynia do smażenia, chleb i przybory do serwowania należy zamawiać oddzielnie. Dania są dostępne wyłącznie na ciepło lub na zimno. Nie dostarczamy pozycji menu "ALA carte".
Powrót do menu | Wyświetl menu w formacie PDF
Gorące przekąski na tacy | ½ tacy | Pełna taca |
Flaczki z kurczaka: Marsala, Francasie, Florentine, Sweet & Sour, Buffalo | $50 | $90 |
Maryland Crab Dip z 40 crostini / kwartę | 39 za kwartę | |
Mini Eggplant Rollantini | $50 | $90 |
Prince Edward Island Mussels: Marinara, Fradiablo, białe wino i czosnek | $60 | $110 |
Sycylijski dip szpinakowy i karczochowy z 40 crostini / kwartę | 22$ za kwartę | |
Szwedzkie klopsiki | (100) (200) |
$50$90 |
Krewetki słodko-kwaśne | $75 | $140 |
Skrzydełka: Buffalo, Teriyaki, Dry Rub z selerem naciowym i serem pleśniowym lub sosem Ranch | (50) (100) |
$50$95 |
Gorące przekąski na tuzin | Za tuzin |
Kurczak Buffalo na patyku | Mały $16 Duży $36 |
Małże Casino lub Oregenato | $19 |
Krewetki nadziewane mięsem krabowym (rozmiar 26/30) | $22 |
Day Boat Scallops wrapped in Bacon (Large) | $26 |
Miniaturowe Calzones | $15 |
Quiche Assortment | $15 |
Miniaturowe Reubens | $15 |
Kapelusze grzybów nadziewane (szpinak i ser pleśniowy lub kiełbasa lub suszone pomidory) | $18 |
Kapelusze grzybów nadziewane mięsem krabowym | $22 |
Sezamowy kurczak na patyku | Mały $ 16 Duży $ 36 |
Stek Teriyaki na patyku | Małe $ 16 Duże $ 36 |
Slidery na tuzin | Za tuzin |
Angus Beef Burger | $30 |
Angus Beef Cheese Burger (American) | $32 |
Wołowina Angus z bekonem i serem | $36 |
Wołowina Angus z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym | $34 |
Angus Beef z pieczarkami, karmelizowaną cebuląi serem pleśniowym | $36 |
Kurczak lub Klopsiki Parmezan | $30 |
Ciasto krabowe z salsą mango Biscuit | $39 |
Grillowana Portabella z Mozzarellą i Pieczoną Papryką | $30 |
Zimne przystawki na półmiskach | Mała | Średnie | Duże |
Ser i krakersy z winogronami | $30 | $50 | $75 |
Klasyczne włoskie antipasto z asortymentem importowanych mięs i serów z chlebem semolina | $55 | $85 | $105 |
Świeże warzywa z dipami | $30 | $50 | $75 |
Kanapki na palcach (najczęściej na trójkątach białych i pszennych) | $30 | $50 | $75 |
Świeża Mozzarella z pieczoną papryką, grillowana Portabella, skropiona Pesto | $45 | $60 | $85 |
Świeża Mozzarella z pieczoną papryką, pesto drizzle | $45 | $60 | $85 |
Świeża Mozzarella z plasterkami pomidora i bazylią | $45 | $60 | $85 |
Grillowane warzywa w sosie balsamicznym (bakłażan, cukinia, kabaczek, portabella, czerwona cebula, marchew) | $45 | $60 | $85 |
Półmisek hummusu (tradycyjny i z pieczonej papryki), świeża pita i oliwki | $45 | $60 | $85 |
Włoskie Sushi (cienko panierowany bakłażan, pieczona papryka, mozzarella, prosciutto) | $45 | $60 | $85 |
Pokrojone owoce sezonowe | $45 | $60 | $85 |
Klasyczna Bruschetta Pomidorowa | $8 / pinta lub $12 / ćwiartka | ||
Tapenada z pięciu oliwek | $12 za pół litra lub $22 za kwartę | ||
Sycylijski bakłażan Caponata | $12 za kufel lub $22 za kwartę | ||
Crostini z czosnkiem | (50) $20 lub (100) $35 |
Koktajl z krewetek na półmisku | Mały | Średni | Duże |
Wszystkie półmiski podawane z pikantnym sosem koktajlowym i plasterkami cytryny. | 50 / taca | 100 taca | 150 taca |
Średnie (26/30 za funt) | $70 | $120 | $150 |
Duże (21/25 za funt) | $75 | $130 | $180 |
Jumbo (16/20 za funt) | $85 | $160 | $200 |
Huge (8/12 za funt) | $150 | $275 | $395 |
Sałatki na zimno | 12" Mała | 15" Średnie | 18" Large |
Sałatki sprzedawane są na sztuki lub na kilogramy. | Małe miseczki nakarmią 15-20 osób, średnie 25-30 osób, duże 50-60 osób. | ||
Sałatka z rukoli i parmezanu Reggiano (lekki sos Dijon vinaigrette) | $25 | $40 | $55 |
Caesar Salad (sos, grzanki, ser na boku) | $20 | $35 | $50 |
Fall Harvest (mieszanka zieleniny, Craisins, jabłka, gruszki, kandyzowane pekany, kozi ser z malinowym sosem winegret) | $25 | $40 | $55 |
Mandarynki i prażone migdały (mieszanka zielonych warzyw, pomarańcze mandarynki, prażone migdały, lekki cytrusowy sos winegret) | $25 | $40 | $55 |
Sałatka z serem Tortellini z szynką w kostkach, salami, provolone, warzywami | 9 $ za funt | ||
Klasyczne Cole Slaw | $4 za funt | ||
Klasyczna sałatka z makaronu łokciowego | 4 dolary za funt | ||
Śródziemnomorska sałatka makaronowa z pomidorami winogronowymi, czerwoną cebulą | 9 dolarów za funt | ||
Oliwki Kalamata i ser Feta, grecki vinegrette Sałatka ziemniaczana Red Bliss (bez skóry) z jajkami na twardo i majonezem Hellmana | 5 dolarów za funt | ||
Tricolor Pasta Saladte Prima Vera Vinaigrette | 6 $ za funt |
Dania na tacę | ||
Pół tacki podają 10-12 jako danie główne i 15-20 jako danie dodatkowe Pełne tacki podają 20-25 jako danie główne i 30-40 jakodanie dodatkowe |
||
Kurczak: | ½ tacki | Pełna taca |
Potrawy z kotletów: | ||
Kurczak Cordon Bleu w sosie grzybowym Marsala | $55 | $100 |
Francaise, Picatta, Marsala, Parmigiana | $50 | $90 |
Saltimbocca, Sorrentino | $50 | $90 |
Francuska pierś (nadziewana): | ||
Broccoli Rabe, kiełbasa, pieczarki, świeża Mozzarella Pieczona papryka i sos czosnkowy na boku |
$55 | $100 |
Jesienne zbiory: Morela i kompot jabłkowy, Brandy Raisin Sauce na stronie | $55 | $100 |
Florentine: Szpinak, migdały, pieczony czosnek, pieczona papryka, pieczona papryka i sos czosnkowy na stronie | $55 | $100 |
Dziki ryż i Portabella grzyby, Portabella Veloute sos na boku | $55 | $100 |
Grillowane: | ||
Szaszłyki z miodowego kurczaka bez kości z grillowanym ananasem i salsą z mango | $55 | $100 |
Miodowe Chipotle Udka kurczaka bez kości z grillowanym ananasem i salsą mango | $55 | $100 |
Southwestern Grillowane piersi z pieczoną kukurydzą i czarną fasolą Salsa | $55 | $100 |
Teriyaki z grillowanym ananasem i salsą z mango | $55 | $100 |
Kurczak z kością (nogi, uda, piersi): | ||
Buffalo Style | $45 | $85 |
Country Style maślanka smażone kurczaka | $45 | $85 |
Oregano (cytryna, czosnek, oliwa z oliwek i okruchy chleba topping) | $45 | $85 |
Pieczone z rozmarynem, cytryną, oliwą z oliwek i czosnkiem | $45 | $85 |
Smokey BBQ lub Dry Rubbed | $45 | $85 |
Dania na tacę | ||
Pół tacki podają 10-12 jako danie główne i 15-20 jako danie dodatkowePełne |
||
Wołowina, wieprzowina, indyk: | ½ tacy | Pełna taca |
Wołowina i brokuły Stir Fry | $55 | $100 |
Stroganoff z duszonej wołowiny | $55 | $100 |
Duszona wołowina w sosie grzybowym | $55 | $100 |
Szynka w miodowej musztardzie (w plastrach) | $55 | $100 |
Włoskie klopsiki parmigiana | $50 | $90 |
Włoskie klopsiki | $50 | $90 |
Włoska kiełbasa z papryką i cebulą, Marinara | $50 | $90 |
Włoska kiełbasa z pieczonymi ziemniakami, papryką i cebulą | $50 | $90 |
Kielbassi & Kraut | $50 | $90 |
Pieczona pierś z indyka w sosie | $55 | $100 |
Filet Mignon z grilla w plastrach (sos grzybowy Porcini lub Madera Au Jus) | $120 | $225 |
Pieczone żebro w plastrach z Au Jus | $110 | $210 |
Pieczona polędwiczka wieprzowa z rozmarynem w plastrach z sosem naturalnym | $55 | $100 |
Faszerowana polędwiczka wieprzowa z jesiennych zbiorów z sosem z rodzynek Brandy | $60 | $110 |
Faszerowana polędwiczka wieprzowa w plastrach z brokułami, kiełbasą, grzybami, świeżą mozzarellą i naturalnym sosem. | $75 | $140 |
Górna runda wołowiny w plastrach (sos grzybowy lub Au Jus) | $55 | $100 |
Baby Back Spare Ribs (Smokey BBQ lub Dry Rubbed) | $18 za funt | |
St. Louis Cut BBQ Spare Ribs (Smokey BBQ lub Dry Rubbed) | $14 za funt | |
Miód Musztarda Glazed Ham (Whole lub pół) | $9 za funt | |
Miód Musztarda Glazed Spiral Szynka w plasterkach (całe lub pół) | $9 za funt | |
Grillowana polędwica wołowa (Filet Mignon) wcałości , z sosem chrzanowym i Au Jus na boku |
Cena rynkowa | |
Indyk pieczony w całości (pierś pokrojona i włożona z powrotem do kości) | Cena rynkowa | |
Dania specjalne: | ||
Grillowany Filet Mignon owinięty boczkiem z sosem Porcini Mushroom na boku 10 porcji po 6 uncji |
$150 | |
Southwestern Grillowane Chilean Sea Bass w Mango Salsa na stronie 10 - 6uncji. |
$150 | |
Southern Style Shrimp & Grits, duże krewetki wstylu kreolskim (3 lbs) z kremową kaszą pakowane próżniowo dla łatwego podgrzewania |
$95 | |
Zapiekany homar i krewetki Mac & Cheese, w naszym domu, homar sherry kremowy 3 serowy sos z białego sera, na wierzchu z okruchami chleba panko. | $85 | $160 |
Pulled Pork nad Jalapeno Mac & Cheese | $75 | $140 |
Gnochi z pieczarkami Portabella, pieczoną papryką i sosem Pesto | $60 | $110 |
Dania na tacę | ||
Pół tacki podają 10-12 jako danie główne i 15-20 jako danie dodatkowePełne |
||
Owoce morza: | ½ tacy | Pełna taca |
Filet z Sole Florentine w cytryna szczypiorek Buerre Blanc | $85 | $160 |
Filet z Sole nadziewane mięsem krabowym w Lemon Chive Buerre Blanc | $95 | $170 |
Filet z Sole, Picatta lub Francaise | $85 | $160 |
Grillowany łosoś w sosie koperkowym z kremowym sosem koperkowym na boku | $85 | $160 |
Grillowany łosoś Florentine, Lemon Chive Buerre Blanc | $85 | $160 |
Grillowane Southwestern łosoś z czarną fasolą Salsa | $85 | $160 |
Grillowany łosoś teriyaki z salsą z mango na boku | $85 | $160 |
Pan Seared francuski styl łososia z masłem estragon | $85 | $160 |
Owoce morza Fra Diablo (małże, krewetki, przegrzebki, kalmary, małże) | $100 | $190 |
Kaboby z krewetek i przegrzebków z marynatą cytrynowo-czosnkową (grillowane) | $48.00 za tuzin | |
Duże krewetki Scampi (rozmiar 21/25) | (3 lbs) $95 (6 lbs) $180 | |
Scallops Scampi, Jumbo (16/20 rozmiar) | (3 lbs) $95 (6 lbs) $180 |
Dodatki na tacę | ||
Pół tacki paszy 10 - 12 jako danie główne i 15-20 jako danie dodatkowePełne |
||
Potrawy z makaronu: | ½ tacy | Pełna taca |
Pieczone Ziti | $45 | $85 |
Baked Ziti Bolegnese (sos mięsny) | $50 | $90 |
Penne Catania z bakłażanem, kiełbasą, pieczoną papryką w sosie czosnkowym na białym winie |
$50 | $90 |
Penne Ala Vodka (zwykłe) | $45 | $85 |
Penne Ala Vodka z groszkiem i proscuitto | $50 | $90 |
Penne Ala Vodka z grillowanym kurczakiem | $50 | $90 |
Penne Ala Vodka z grillowanymi krewetkami | $55 | $100 |
Cavatelli z brokułami i suszonymi pomidorami | $45 | $85 |
Cavatelli z brokułami, kiełbasą, fasolą Cannelloni | $50 | $90 |
Cavatelli z brokułami Rabe, kiełbasą, fasolą Cannelloni, krewetkami | $55 | $100 |
Tortellini serowe Ala Panna | $50 | $90 |
Baked Meat Lasagna (Beef & Sausage) | $50 | $90 |
Pieczona Lasagna warzywna (Red Sauce) | $50 | $90 |
Pieczone Lasagna pieczone warzywa (Red Sauce) | $50 | $90 |
Wegański kuskus izraelski z grillowanymi warzywami w sosie balsamicznym | $55 | $100 |
Gourmet Ravioli: (30 za pół tacy / 70 za pełną tacę) |
||
Pomidor suszony na słońcu i ser mascarpone | $50 | $90 |
Pieczone dzikie grzyby | $60 | $110 |
Szpinak i pieczony czosnek | $60 | $110 |
Homar i ricotta | $65 | $120 |
Sezonowe: Dynia, kabaczek, brukselka w glazurze z cydru (sprawdź dostępność) |
Dodatki na tacach | ||
Pół tacki podają 10-12 jako danie główne i 15-20 jako danie dodatkowePełne |
||
Warzywa: | ½ tacy | Pełna taca |
Zapiekanka brokułowo-cheddarowa | $45 | $80 |
Świeże gotowane na parze warzywa ogrodowe z masłem, solą i pieprzem | $40 | $70 |
Grillowane balsamiczne stosy warzyw (bakłażan, cukinia, letni kabaczek, Portobello, pieczona czerwona papryka w słodkiej balsamicznej mżawce) | $50 | $90 |
Grillowane warzywa balsamiczne | $45 | $80 |
Miodowe marchewki w glazurze z kandyzowanymi pekanami i świeżą bazylią | $45 | $80 |
Smażony groszek, grzyby, karczochy, szparagi z oliwą z oliwek i czosnkiem | $45 | $80 |
Sautééed spaghetti squash z pieczoną czerwoną papryką i orzeszkami piniowymi | $50 | $90 |
String Beans Almondine | $40 | $70 |
Fasolka szparagowa z marchewką julienned | $40 | $70 |
Cukinia i letni squash Sauté z pieczoną papryką i czosnkiem | $45 | $80 |
Eggplant Parmigiana | $50 | $90 |
Eggplant Rollatini | $50 | $90 |
Dodatki na tacach | ||
Pół tacki podają 10-12 jako danie główne i 15-20 jako danie dodatkowePełne |
||
Skrobia: | ½ tacy | Pełna taca |
Gotowane ziemniaki z pietruszką | $40 | $70 |
Makaron jajeczny z masłem | $25 | $40 |
Dressing ziołowy | $40 | $70 |
Dressing z kiełbasy i grzybów | $45 | $80 |
Dressing morelowo-jabłkowy z jesiennych zbiorów | $45 | $80 |
Pieczone ziemniaki z czosnkiem i rozmarynem i cytryną | $40 | $70 |
Garlic Cheddar Mashed Potatoes | $40 | $70 |
Czosnkowo-parmezanowe pieczone cząstki ziemniaków | $40 | $70 |
Pieczone ziołowe ziemniaki Red Bliss Potatoes | $40 | $70 |
Pilaw ryżowy z pokrojoną w kostkę marchewką i groszkiem | $35 | $60 |
Pilaw ryżowy | $30 | $50 |
Pilaw z dzikiego ryżu | $40 | $70 |
Yukon Gold Mashed Potatoes | $40 | $70 |
Desery: | ½ tacy | Pełna taca |
Ciasta warstwowe: 2021 Chocolate Cake, Brown Derby, Cannoli, Carrot, Chocolate Fudge, Chocolate Mousse, Chocolate Raspberry Fudge, Chocolate Strawberry Short cake, Coconut, Day & Night, German Chocolate, Lemon Chiffon, Ciasto klonowo-orzechowe, Mocha/Cappuccino, Napoleon, Oreo, Red Velvet, Ciasto Reese's Peanut Butter, Ciasto rumowe, Krótkie ciasto truskawkowe, Ciasto Tiramisu, Krówka waniliowa, Krem waniliowy, Derby waniliowe | ||
Tort warstwowy 7" | 27$ za sztukę | |
10" Layer Cake | 42 zł za sztukę | |
Ciasta serowe: | ||
Zwykły NY, Włoski, Wysoki NY, Jagodowy, Bostoński, Brownie, Wiśniowy, Ananasowy, Truskawkowy. | ||
7" Tort serowy | 30 USD za sztukę | |
10" Ciasto serowe | 45 USD za sztukę | |
Ciasta 10": | ||
Apple Pie, Blueberry Pie, Cherry Pie (dynia sezonowo). | 20 dolarów za sztukę | |
Krem bananowy, Krem czekoladowy | po 30$ | |
Boston Cream, Key Lime, French Apple Torte | po 32 USD | |
Włoskie ciasteczka, ciasteczka maślane, Biscotti, Rugelach |
15 dolarów za funt |
|
Świeżo wypiekane domowe ciasteczka | 14 dolarów za tuzin | |
Asortyment mini włoskich ciasteczek | 24 dolary za tuzin | |
Fudge Brownies | 20 dolarów za tuzin | |
Mini nadziewane ciasteczka Cup Cakes | 24 dolary za tuzin | |
Babeczki | $24 za tuzin | |
Babeczki dla smakoszy | 36 dolarów za tuzin | |
Mini ciasteczka czarno-białe | 19 dolarów za tuzin | |
Duże czarno-białe ciasteczka | 3 dolary za sztukę | |
Linzer Tarts & Hamantaschen | 3 dolary za sztukę | |
Ciasta w blasze: Wszystkie torty składają się z 3 warstw ciasta i 2 warstw nadzienia. | ||
Standardowe nadzienia: Reese's, Oreo, Moca, Krem waniliowy, Krem bananowy, Krem czekoladowy, Krówka czekoladowa, Mus czekoladowy, Mus z białej czekolady, Mus malinowy, Nadzienie malinowe, Nadzienie cytrynowe, Nadzienie truskawkowe. | ||
Ciasta na ćwierć blachy 15-25 porcji | $55 | |
w/ cannoli, świeże owoce, marchewka lub czerwony aksamit | $65 | |
Pół Arkusza Ciasta 40-50 porcji | $95 | |
z cannoli, świeżymi owocami, marchewką lub czerwoną aksamitką | $105 | |
3/4 Blacha Ciasta 50-75 porcji | $140 | |
z cannoli, świeżymi owocami, marchewką lub czerwoną aksamitką | $150 | |
Pełna blacha ciast | $185 | |
z cannoli, świeżymi owocami, marchewką lub czerwoną aksamitką | $195 |
Duże kanapki: | ½ tacy | Pełna taca |
Nasze duże kanapki wypełnione są 1 funtem mięsa i serów na stopę, dostępna jest dowolna kombinacja. Suby są krojone w 2" plastry (6 plastrów na stopę). | ||
Długość 3' lub Ring | $80 | |
Długość 4' | $95 | |
Długość 6' | $125 | |
Pieczywo: | ||
Dinner Rolls | $4 za tuzin | |
Hoagie Rolls (5") | $5 za tuzin |
Warto przeczytać
- 18 sierpnia 2022
Uwielbiasz cieszyć się niektórymi owocami morza, ale nie wiesz dokładnie, jak je przygotować samodzielnie. Przygotowywanie owoców morza może być dość przytłaczające i...
Czytaj dalej- 1 lipca 2022
Ślub to specjalna okazja, która gromadzi ludzi, aby uczcić nową parę i docenić więź dzieloną między nimi. Z tego powodu wszystko musi być specjalne i niezapomniane dla...
Czytaj dalej